Комплекти за кръщене

 

      Предложени под формата на цялостен комплект, аксесоарите за кръщене носят някои предимства пред закупуването им индивидуално:

      • Комплектните предложения гарантират, че ще спазите стиловата и цветова гама на кръщенето.
      • При избор на комплект за кръщене вероятността да пропуснете или да забравите нещо, което Ви е необходимо е значително по-малка. Ако искате да бъдете напълно убедени, че не пропускате нищо проверете в "Какво е необходимо за кръщене на дете".
      • В ценово отношение комплектите струват по-малко, отколкото сумата от индивидуалните стойности на всеки един аксесоар, включен в комплекта за кръщене на момчето и комплекта за кръщене на момичето.

   При поръчка на комплекти за кръщене обърнете особено внимание на някой детайли, които са от съществена важност за да останете удовлетворени от комплекта за кръщене, който ще получите. В Интернет пространството се наблюдават снимки и описания на комплекти подвеждащи изключително много потребителите.

Предлагат се например комплекти от осем части:

   свещ, кутийка със сапун, шише с елей, бурканче с мед, вино, кърпа за свещеника, кутийка за коса, кутийка за кръстче

   или

   свещ, кутийка за сапун, шише за елей, бурканче за мед, вино, кърпа за свещеника, кутийка за коса, кутийка за кръстче.

В първия случай Вие получавате аксесоарите украсени и пълни със сапун, елей, вино, мед и т.н. Във втория случай получавате украсените шишета или бурканчета, които Вие трябва да напълните. Това води до допълнителни разходи, по висока цена и риск да повредите украсата при евентуално разливане.

   Много подвеждащи са и предлаганите снимки на комплекти. Обичайно представените снимки показват пълни комплекти за кръщене, но обявената цена е за част от аксесоарите на снимката, като това е обявено в текста. При желание за поръчка обърнете внимание на описанието към конкретния аксесоар и това, какво точно включва цената.

   Съществуват много хубави снимки на украсени свещи за кръщене, но в описанието се оказва, че се предлага само украса за свещ, като обявената цена на комплекта за кръщене на дете не включва самата свещ.

 

   В Интернет пространството се предлагат комплекти за кръщене с различен обем:

 -  от най-необходимото: комплект за църква, свещ за кръщене и бродирана кърпа

 - до комплекти за кръщене включващи всичко необходимо за празника на Вашето дете: комплект за църква, свещ за кръщене, бродирана кръщелна кърпа, кутия за дрехите на детето и папка за кръщелното свидетелство.  

 

 

 

 

 

 

   Създадени са и различни по-семпли комбинации за удобство като дар за храма и свещ или свещ и папка за кръщелно свидетелство.

   Освен по своя обем предлаганите комбинации се различават и по видовете аксесоари в тях. Кръщелната свещ може да бъде с височина 35см. или с височина 80см., семпло декорирана или богато украсена с тюл. Кръщелната кърпа може да бъде с бродерия "Свето Кръщение" или индивидуално персонализирана с името на детето и датата на кръщенето, модел с ангелчета или с кръст и т.н.

 

 

 

    Ако обема на комплекта за кръщене, който сте си харесали или някоя част от него не отговаря на Вашите изисквания, то имайте предвид че всеки детайл може да се замени и съобрази с Вашите конкретни нужди. 

 

 

 

    От всеки един комплект бихте могли да махнете аксесоар или да добавите такъв или да промените вида на определен аксесоар. Например кръщелен комплект, който е с не персонализирана кърпа може да бъде заменен с персонализирана бродирана кърпа или да смените 80 см. свещ за кръщене с 35 см. Най-вероятно обявената стойност на комплекта за кръщене ще се промени, съобразно корекциите, които ще бъдат нанесени, но ще се запазят преференциалните условия на комплексната цена.  

 

 

  

                                                                                                                                  Комплект според нуждите на клиента: без кошница, кърпа за свещеника, вино  

   Всеки един от показаните в сайта комплекти за кръщене на момче или комплекти за кръщене на момиче може да бъде изработен в различни цветови варианти, но на практика не е възможно всички те да бъдат показани. По тази причина ако желаете определена комбинация от аксесоари в определена цветова гама просто се обадете и я заявете.

   Като пример Ви представям комплект тип "Принцеса" поръчан в 4 различни цвята от клиенти... кой ще бъде петия... зависи само от Вас.

           Комплект за кръщене в мента Комлпект за кръщене в лилаво Комлпект за кръщене в праскова

                                                      Комплект за кръщене принцеса                                   Комплект за кръщене по Ваш избор

 На снимките по-долу са представени примерни комплекти за кръщене за момче и комплекти за кръщене за момиче, от който можете да махате или добавяте аксесоари или да променяте цвета им според Вашето желание. За да последвате линка натиснете върху снимката. Ше се покаже описание на аксесоарите, които се съдържат в конкретния комплект за кръщене за момче и комплекти за кръщене за момиче и неговата цена.

Ако желаете да разгледате комплекти за кръщене, изработени от нас, заповядайте в интернет магазина на адрес:  kryshtenebg.com.

Комплект за кръщене за момиче Кръщене комплект за момиче Луксозен комплект за кръщене Кръщене за дете в синьо

Комплект за кръщене за момичето Свещ и кутия за дрехи за кръщене Комплект за кръщене за момче Комплект кръщене за бебе

Комплект за кръщене с надпис Кръщене комплект Комплект кръщене за момче Комплект момче кръщене

Кръщене комплект за дете Комплект за момче кръщене Кръщелен комплект в златно

Бебе комплект кръщене Дете комплект кръщене Детето комплект кръщене Комплект кръщене 

Комплект за момче Комплект кръщене Комплект за кръщенето Комплект за кръщене за бебе

Комплект за кръщене за дете Комплект за кръщене за детето Комплект за кръщене за момче Кръщене комплект момче

 Кръщене в кралско синьо с дантела Комплект за момиче розов сатен Комплект за момиченце Кръщене за дете

Комплект за кръщене за момиче Комплект за кръщенето Комплект за кръщенето Комплект за момче

Комплект за момиче Комплекти кръщене Комплекти за кръщене Комплектите за кръщене

Кръщене дете Кръщене комплект Кръщелен комплект Кръщене бебе

Кръщене за дете и бебе Кръщене за дете Кръщене момиче Кръщене за момиче

 

Ако желаете да разгледате комплекти за кръщене, изработени от нас, заповядайте в интернет магазина на адрес:  kryshtenebg.com.